Preview Mode Links will not work in preview mode

DataSnak

DataSnak sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer.

Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev er de faste værter på podcasten, der udkommer hver anden uge.

 

Dec 26, 2022

Det er årets sidste DataSnak, og traditionen tro er den helt og holdent dedikeret til tips! Jeppe og Adam tipper om teknologi, bøger, podcasts, film og meget mere. Og får diskuteret fremtiden for sociale medier oveni.

Tiprunder

1 - gadget / dims/ teknologi

  • Adam: Mastodon
  • Jeppe: Pulsmåler

2 - bog eller lignende


Dec 12, 2022

I episode 162 af DataSnak, vil vi kigge tilbage på de episoder og emner vi har dækket i 2022. Det har været et spændende år med mange interessante diskussioner, og vi vil gerne tage et dybere kig på nogle af de emner vi har talt om. Fra nye teknologier til udfordringer inden for databeskyttelse, vil vi reflektere...


Nov 28, 2022

I denne episode af DataSnak handler det om den nye cybersikkerhedsstrategi som er vedtaget af HK Privat. Vi dykker ned i de konkrete ideer, udfordringer og tiltag som kommer af strategien - og hvordan den kommer til at forme HKs arbejde med IT-sikkerhed fremover. Plus tips, snik-snak og meget andet.

Links:


Nov 14, 2022

Denne episode er DataSnak er lidt anderledes end den plejer. Den er nemlig optaget live til Datalogforeningens stormøde den 5. november 2022 i Aarhus. Emnet var fjernarbejde / remote work - og det bliver til en samtale om asynkronitet, tillid, ulemperne ved remote work og meget andet. 

Links:


Oct 31, 2022

Valget står lige for døren - og derfor har vi i DataSnak fået fat på Niels Erik Kaaber Rasmussen der er ekspert i politiske data til en snak der fører os rundt omkring stemmedata, meningsmålinger, kandidattests, medier, misforståelser, cherrypicking og meget meget mere.

Links

Valgtest 2022: Hvilket parti er du i...