Preview Mode Links will not work in preview mode

DataSnak


DataSnak sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer.

Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er Adam Bindslev

Apr 17, 2023

IT-branchen kan være en hård arbejdsplads - stramme deadlines, uforudsete hændelser, konstante forandringer og en arbejdspladskultur som måske ikke altid rummer forståelse for menneskelig svaghed. Især for unge der kommer ind i branchen kan det være særlig hårdt - og kan føre til stress, mistrivsel og til at de forlader branchen igen.

Gæst i denne omgang af DataSnak er Bettina Prühs fra Godt Arbejdsliv til en snak om projektet God IT-Start der forsøger på nye måder at løse problemet med de unges trivsel. Det bliver til en samtale om generationer, livsmål, praktiske råd til de "ældre" IT-medarbejdere og historier fra skyttegraven i 90ernes IT-kultur.

Links:

Tiprunde:

PRAKTISK

Husk at du kan blive medlem af vores Discord-server på https://discord.gg/QJeXHAQNjF

DataSnak har fokus på it-faglige og it-politiske emner, og nørder igennem med alt fra automatisering over sikkerhed til uddannelse i den digitale verden.

Podcasten behandler også SAMDATA\HKs relevante aktiviteter såsom kurser, faglige initiativer, kommunikation og værktøjer og tilbud, som man kan få, når man er it-medlem i HK.

Formål er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra it-professionelles hverdag.

Tovholderen på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell. Den anden vært er Adam Bindslev. DataSnak udkommer hveranden mandag.

Tak fordi du lytter med! Får du lyst til at komme med ris og ros, kan du sende en e-mail til jeppe.engell@hk.dk - og hvis du har tekniske spørgsmål eller kommentarer kan de sendes til adambindslev@gmail.com