Preview Mode Links will not work in preview mode

DataSnak


DataSnak sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer.

Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er Adam Bindslev

May 15, 2023

Der bliver talt meget om at få indsigt i de algoritmer der styrer vores digitale liv på arbejde og i fritiden. Men er det overhovedet muligt, og hvilken form for gennemsigtighed kan vi forvente? Det ser vi på i DataSnak 173, hvor vi har besøg af Anders Kristian Munk der er lektor i techno-atropologi på Aaborg Universitet, og leder af MASSHINE der er Aalborg Universitets hub for computationel SSH. Det bliver en snak om hvad en algoritme egentlig er, om aktindsigt, eksperimentel forskning og hvorfor TikTok viser netop DET video.

LINKS

TIPRUNDE

EfterDataSnak

I EfterDataSnak - der starter 57.08 - taler vi om Onkel Reje, Google I/O, abonnementer på software og meget andet.

EFTERLINKS

PRAKTISK

Husk at du kan blive medlem af vores Discord-server på https://discord.gg/QJeXHAQNjF

DataSnak har fokus på it-faglige og it-politiske emner, og nørder igennem med alt fra automatisering over sikkerhed til uddannelse i den digitale verden.

Podcasten behandler også SAMDATA\HKs relevante aktiviteter såsom kurser, faglige initiativer, kommunikation og værktøjer og tilbud, som man kan få, når man er it-medlem i HK.

Formål er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra it-professionelles hverdag.

Tovholderen på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell. Den anden vært er Adam Bindslev. DataSnak udkommer hveranden mandag.

Tak fordi du lytter med! Får du lyst til at komme med ris og ros, kan du sende en e-mail til jeppe.engell@hk.dk - og hvis du har tekniske spørgsmål eller kommentarer kan de sendes til adambindslev@gmail.com