Preview Mode Links will not work in preview mode

DataSnak


DataSnak sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer.

Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev er de faste værter på podcasten, der udkommer hver anden uge.

 

Oct 2, 2023

I denne episode af DataSnak får du en snak mellem Jeppe og Adam, som deler deres erfaringer og viden om IT-sikkerhed. Det handler om praktiske måder at formidle IT-sikkerhed, erfaringer med password-managers og meget mere. I den anden halvdel er emnet ADD-projektets nye rapport om dataindsamling i danske virksomheder. Hvad er det vi samler ind, hvad tænker lederne om det og gavner det medarbejderne? De taler også om, hvad algoritmeledelse og datadreven organisationsudvikling indebærer, og hvorfor det er vigtigt at have en etisk tilgang til data. 

I eftershowet handler det blandt andet om chat med præsidentkandidater, Midjourney og meget mere.

LINKS

TIPRUNDE

  • Adam: Artifact 
  • Jeppe: Teitur - Poetry and Aeroplanes

PRAKTISK

Husk at du kan blive medlem af vores Discord-server på https://discord.gg/QJeXHAQNjF

DataSnak har fokus på it-faglige og it-politiske emner, og nørder igennem med alt fra automatisering over sikkerhed til uddannelse i den digitale verden.

Podcasten behandler også SAMDATA\HKs relevante aktiviteter såsom kurser, faglige initiativer, kommunikation og værktøjer og tilbud, som man kan få, når man er it-medlem i HK.

Formål er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra it-professionelles hverdag.