Preview Mode Links will not work in preview mode

DataSnak


DataSnak sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer.

Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev er de faste værter på podcasten, der udkommer hver anden uge.

 

Feb 5, 2024

Er du klar til NIS2? Det er spørgsmålet, som mange virksomheder og myndigheder i EU skal stille sig selv i år. For NIS2 er ikke bare en forkortelse for den nye udgave af EU’s netværks- og informationssikkerhedsdirektiv. Det er også et krav om at sikre sig mod cyberangreb, data-lækager og andre trusler mod den digitale infrastruktur. Og hvis man ikke lever op til kravene, kan man risikere at få store bøder eller andre sanktioner.

Men hvad går NIS2 egentlig ud på? Hvad skal man gøre for at være NIS2-compliant? Og hvem er omfattet af direktivet? Det er nogle af de spørgsmål, som vi vil forsøge at besvare i denne episode af DataSnak. Og vi har fået en ekspert med ombord, som kan hjælpe os med at forstå NIS2 bedre. Han hedder Asbjørn Hoffskov Lund, og han er IT-sikkerhedsekspert og CISO-konsulent hos Unitas.

Så hvis du vil være klogere på NIS2, og hvordan det påvirker dig og din organisation, så lyt med. Vi lover, at det bliver både spændende og lærerigt!

Links:

Tiprunder:

  • Adam:  Assassins Creed Valhalla ….
  • Jeppe: Apple + - Criminal Record
  • Asbjørn: Podcast: Vores Mentale Sundhed

Praktisk
Husk at du kan blive medlem af vores Discord-server på https://discord.gg/QJeXHAQNjF
DataSnak har fokus på it-faglige og it-politiske emner, og nørder igennem med alt fra automatisering over sikkerhed til uddannelse i den digitale verden.


Podcasten behandler også SAMDATA\HKs relevante aktiviteter såsom kurser, faglige initiativer, kommunikation og værktøjer og tilbud, som man kan få, når man er it-medlem i HK.
Formål er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra it-professionelles hverdag.

Tovholderen på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell. Den anden vært er Adam Bindslev. DataSnak udkommer hveranden mandag.

Tak fordi du lytter med! Får du lyst til at komme med ris og ros, kan du sende en e-mail til jeppe.engell@hk.dk - og hvis du har tekniske spørgsmål eller kommentarer kan de sendes til adambindslev@gmail.com