Preview Mode Links will not work in preview mode

DataSnak


DataSnak sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer.

Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er Adam Bindslev

Nov 30, 2020

For et par episoder siden lancerede vi et lille PR-projekt, hvor vi lovede DataSnak-kopper til de bedste opslag på Twitter, LinkedIn og Facebook, hvor man fortalte om DataSnak til sine følgere.

Det var mest en hurtig indskydelse, men betød jo så, at vi blev nødt til hurtigt at designe og få produceret nogle kopper - og vi endte hos Thomas Wittenburg og MerchCity.com

Siden da har vi nysgerrigt - og lidt utålmodigt - ventet på vores kopper, og derfor har vi denne gang valgt at hive manden ind, som er ansvarlig for produktionen så kan kan stilles til ansvar - og selvfølgelig også for at høre mere om erfaringerne med at drive en webshop med distribution, lagerstyring, og så videre.

Til sidst er der både musik, serier og podcast i tiprunden.

Merchcity.com

Nogle af de forskellige tjenester, Thomas fortæller om: Wordpress, WooCommerce, Jilt og Webshipper.

Tips

Adam: Gillian Welch: “Boots no 2” - og historien bag

Anders: “To the Lake” - russisk epidemi-serie på Netflix

Jeppe: “Valley of Tears” - HBO serie om Yom Kippur krigen

Thomas: Darknet Diaries-podcasten

PRAKTISK

DataSnak har fokus på it-faglige og it-politiske emner, og nørder igennem med alt fra automatisering over sikkerhed til uddannelse i den digitale verden.

Podcasten behandler også SAMDATA\HKs relevante aktiviteter såsom kurser, faglige initiativer, kommunikation og værktøjer og tilbud, som man kan få, når man er it-medlem i HK.

Formål er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra it-professionelles hverdag.

Tovholderen på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell. De øvrige to værter er Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen. DataSnak udkommer hver mandag.

Tak fordi du lytter med! Får du lyst til at komme med ris og ros, kan du sende en e-mail til jeppe.engell@hk.dk - og hvis du har tekniske spørgsmål eller kommentarer kan de sendes til anders@podlab.dk