Preview Mode Links will not work in preview mode

DataSnak


DataSnak Podcasten sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer.

Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen er de faste værter på podcasten, der udkommer hvert uge.

 

Mar 25, 2019

Det er ikke altid at man får succes, bare fordi man har en god idé og laver et firma. Produktet skal udvikles, man skal finde brugere og kunder, det skal markedsføres, testes og så videre.

Altsammen koster det penge - penge som man sjældent har som nystartet iværksætter.

I denne episode af DataSnak ser vi på udfordringerne, og taler om nogle af de forskellige måder man kan skaffe penge på.

Vi taler med startuppen MyMonii og med Dansk Iværksætterforening, og ser på muligheden af at finde penge i Asien.

Til sidst er der som sædvanligt tiprunde - med podcast, podcast og gratis-spil.

Links

Artikel om at alle startups snakker om AI

MyMonii - lommepenge-app

MyMonii i Løvens Hule

Spiir - anden dansk penge-app

Dansk Iværksætterforening

Lendino - crowd-låneplatform

Prototypefund i Berlin

Lynge Blak - Investor Relations på Twitter

SoftBank Vision Fund - VC-fond med 1000 milliarder dollars(!)

Tips

Jeppe: Today in Focus, Guardian podcast

Adam: Apex Legends - gratis first-person shooter-spil

Anders: Exponential View - nyhedsbrev og podcast fra Azeem Azhar

PRAKTISK

DataSnak sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer. Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra it-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen er de faste værter på podcasten, der udkommer hvert 14. dag.

Tak fordi du lytter med – får du lyst til at komme med ris og ros, kan du sende en e-mail til jeppe.engell@hk.dk og hvis du har tekniske spørgsmål eller kommentarer kan de sendes til anders@podlab.dk