Preview Mode Links will not work in preview mode

DataSnak


DataSnak Podcasten sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer.

Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen er de faste værter på podcasten, der udkommer hvert uge.

 

Apr 22, 2019

Esport er i de senere år både blevet mainstream-populært og samtidig hyper-professionelt. Der bliver spillet tonsvis af turneringer med millioner af dollars i præmiepenge og millioner af tilskuere fra hele verden.

Men samtidig slås esporten og dens udøvere stadig med at blive accepteret - og med den evindelige diskussion om hvorvidt esport er sport…

I denne episode taler vi med esportens fortalere, besøger en professionel esports-organisation og skal høre om hvordan HK forholder sig til professionelt computerspil.

Til sidst har vi som sædvanlig tiprunde, og det handler denne gang om fotos, spil, bøger og Netflix-film.

Links

Esport Danmark - formand Thomas Koed

Esportsligaen

North - esportsorganisation i samarbejde mellem FCK og Nordisk Film

Peter Jacques Jensen, HK Hovedstadens afdeling for it, medie og industri

Tips

Jeppe: The Dirt - Netflix dokumentaristisk spillefilm om Mötley Crüe

BONUSTIP: Halflife fra Valve

Adam: Udstillingen af Anton Corbijns fotografier på Brandts Klædefabrik i Odense

Anders: The Calculating Stars, Lady Astronaut-serien af Mary Robinette Kowal

PRAKTISK

DataSnak sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer. Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen er de faste værter på podcasten, der udkommer hvert 14. dag.

Tak fordi du lytter med – får du lyst til at komme med ris og ros, kan du sende en e-mail til jeppe.engell@hk.dk og hvis du har tekniske spørgsmål eller kommentarer kan de sendes til Anders