Preview Mode Links will not work in preview mode

DataSnak


DataSnak Podcasten sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer.

Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen er de faste værter på podcasten, der udkommer hvert uge.

 

Jun 3, 2019

Jakob Sorgenfri Kjær er journalist i en særlig graver-gruppe på Politiken, hvor de især har fokus på digitaliseringen af vores samfund.

I de seneste måneder har Jakob særligt set på digitale trivselsmålinger (der ikke er så anonyme som lovet), på “Gladsaxe-modellen” (der skulle bruge kunstig intelligens til at finde potentielt vanrøgtede børn), og jagten på ledige (hvor man ville bruge samme slags algoritmer som i Gladsaxe til at finde).

Hør meget mere i denne episode om trivselsmålinger, ledighed og dyneløfteri - og om hvor langt vi skal gå i jagten på digital effektivisering.

Til sidst er der som sædvanlig tiprunde - med bøger, serier og en enkelt podcast.

Links

Jakob på Twitter - @jakobsorgenfri

Trivselsmålinger - artikel i Politiken

Harddisken - gammelt DR P1-program

Gladsaxe-sagen om profilering af udsatte børn - artikel i Politiken

Profilering af ledige - artikel i Politiken

TIPS

PRAKTISK

DataSnak sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer. Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen er de faste værter på podcasten, der udkommer hvert 14. dag.

Tak fordi du lytter med – får du lyst til at komme med ris og ros, kan du sende en e-mail til jeppe.engell@hk.dk og hvis du har tekniske spørgsmål eller kommentarer kan de sendes til Anders