Preview Mode Links will not work in preview mode

DataSnak


DataSnak sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer.

Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev er de faste værter på podcasten, der udkommer hver anden uge.

 

Jul 1, 2019

Trolde, kalder vi dem. De der provokerende, hadske og nogle gange decideret fjendtlige mennesker, der puster til ilden i online-fora og på sociale medier.

Men i virkeligheden kan vi allesammen udvise trolde-adfærd, siger forfatterne bag en ny bog om fænomenet, hvor de også spørger: “Kan trold tæmmes?”

Den ene af forfatterne, digital rådgiver Katrine Emme Thielke, gæster DataSnak-studiet til en snak om LULZ, dødstrusler og vores egne oplevelser med trolde(adfærd).

Til sidst er der som sædvanlig tiprunde - med et par spil, en bog og en serie.

Links

Katrine Emme Thielke - digital rådgiver, forfatter og meget mere

Bogen kommer fra Informations Forlag

TIPS

  • Jeppe: Netflix-serien The Sinner - mordmysterie-thriller ting i familieland
  • Adam: Wizards Unite - folkene bag Pokemon Go har lavet spil i Harry Potter-universet
  • Anders: Identity Crisis - satire-krimi om hashtag-kampagner, Ben Elton 2019
  • Katrine: Kongregate - masser af små enkle spil, især ‘tower defense’ med så mange baner at det holder hele sommeren.

PRAKTISK

DataSnak sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer. Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen er de faste værter på podcasten, der udkommer hvert 14. dag.

Tak fordi du lytter med – får du lyst til at komme med ris og ros, kan du sende en e-mail til Jeppe og hvis du har tekniske spørgsmål eller kommentarer kan de sendes til Anders