Preview Mode Links will not work in preview mode

DataSnak


DataSnak Podcasten sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer.

Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen er de faste værter på podcasten, der udkommer hvert uge.

 

Dec 30, 2019

Det er blevet tid til DataSnaks Nytårs-Special 2019. Vi er samlet omkring mikrofonerne for at give jer en tiprunde deluxe, med endnu flere ideer til læsning, dimser, serier og meget mere.

Vi har tre gange tre gode tips om alt fra bøger til Virtual Reality-grej, og selvom det ikke hjælper så meget til juleshoppingen, så kan det måske give inspiration til lidt selvforkælelse når vi rammer januar 2020.

Godt nytår!

Tiprunde 1

  1. Anders: Drafts - avanceret note-automatiserings-app til iOS og macOS
  2. Jeppe: “Idas fede fatcamp”-serien på dr.dk (PS dr.dk TV er blevet meget federe med opdatering)
  3. Adam: Streamingtjenesten Amazon Prime har et godt seriebibliotek. Tjek fx “The Man in the High Castle” (men også shoutout til “The Expanse”)

Tiprunde 2

  1. Anders: Bill Bryson: “The Body: A guide for occupants”
  2. Jeppe: Interview-bogen Airhead, the Imperfect Art of Making News af Emily Maitlis
  3. Adam: Oculus Quest - endelig noget godt Virtual Reality-gear

Tiprunde 3

  1. Anders: Crazy mekanisk mini-keyboard: Planck EZ keyboard
  2. Jeppe: Crossfit - træning med holdånd og gode udfordringer
  3. Adam: Prøv at bruge mere energi på at reparere ting i stedet for at smide dem ud - det gælder både tøj, elektronik, køkkenredskaber og meget andet

PRAKTISK

SAMDATA HK Podcast har fokus på it-faglige og it-politiske emner, og nørder igennem med alt fra automatisering over sikkerhed til uddannelse i den digitale verden.

Podcasten behandler også SAMDATA\HKs relevante aktiviteter såsom kurser, faglige initiativer, kommunikation og værktøjer og tilbud, som man kan få, når man er it-medlem i HK.

Formål er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra it-professionelles hverdag.

Tovholderen på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell. De øvrige to værter er Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen. SAMDATA HK Podcast udkommer hver 14. dag.

Tak fordi du lytter med! Får du lyst til at komme med ris og ros, kan du sende en e-mail til jeppe.engell@hk.dk - og hvis du har tekniske spørgsmål eller kommentarer kan de sendes til anders@podlab.dk