Preview Mode Links will not work in preview mode

DataSnak


DataSnak sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer.

Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er Adam Bindslev

Jun 15, 2020

Denne gang går vi på opdagelse i videotjenesten TikTok - et af de her nye sociale medier, som de tre gamle datahoveder i podcasten ikke har så voldsomt mange erfaringer med.

Det har til gengæld Eva Fog, kvinden bag DigiPippi, der både privat og professionelt har udforsket TikTok i 8 måneder.

Hun har netop udgivet en 40-siders rapport, der går i dybden både med selve appen, med brugerne, med økonomien og med TikToks skyggesider.

Lyt med, hvis du også vil blive klogere på de fancy danse, snackpølser og andre sære memes…

Til sidst er der som altid tiprunde, med apps, tv-serier og meditation.

Eva Fog

Eva har fokus på børn (især piger), teknologi og hverdag med DigiPippi

Rapporten om TikTok

Nåja, så kan man jo også kigge ind på TikTok selv…

Tips

Jeppe: Manhunt-miniserien på DRDK TV

Adam: Adobe Photoshop Camera med vilde effekter

Anders: Stop Motion Studio til hjemmelavede animationsfilm

Eva: Calm meditations-app

PRAKTISK

DataSnak har fokus på it-faglige og it-politiske emner, og nørder igennem med alt fra automatisering over sikkerhed til uddannelse i den digitale verden.

Podcasten behandler også SAMDATA\HKs relevante aktiviteter såsom kurser, faglige initiativer, kommunikation og værktøjer og tilbud, som man kan få, når man er it-medlem i HK.

Formål er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra it-professionelles hverdag.

Tovholderen på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell. De øvrige to værter er Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen. DataSnak udkommer hver 14. dag.

Tak fordi du lytter med! Får du lyst til at komme med ris og ros, kan du sende en e-mail til jeppe.engell@hk.dk - og hvis du har tekniske spørgsmål eller kommentarer kan de sendes til anders@podlab.dk