Preview Mode Links will not work in preview mode

DataSnak


DataSnak Podcasten sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer.

Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen er de faste værter på podcasten, der udkommer hvert uge.

 

Dec 17, 2018

Vi har tidligere fornøjet os med at variere podcasten ved at give hinanden udfordringer - og i anledningen af julen tager vi en runde mere, som vi jo kan kalde en slags nisseleg!

Anders giver Jeppe udfordringen at skulle spille et Augmented Reality-spil, og Jeppe har valgt at prøve AR-spillet Birdcage. Det er noget med et bur og nogle fugle og en masse mærkelige armbevægelser…

Jeppe har bedt Adam om at prøve at meditere - og det er selvfølgelig sket med en app, nemlig “10% happier”.

Adam har lokket Anders til at skrive en daglig blog, og Anders valgte at skrive en række tech-relaterede artikler på bitsnak.dk, der næsten var indkøbt til lejligheden…

Som sædvanlig fortæller de om deres oplevelser og deler deres erfaringer.

Til sidst er der som sædvanlig tips - til en podcast-app, to streaming-serier og en podcast.

God fornøjelse 😃

Links

Hvordan laver man reviews i iTunes? (guide på engelsk) - og ja tak, vi bliver så glade hvis I vil give os en anmeldelse derinde. Ris og ros modtages med kyshånd!

Tips

Anders: Everything is Alive podcast - hvor hverdags-ting får stemmer og fortæller om deres tilværelse

Jeppe: Hackerville-serien på HBO Nordic, og den polske alternative history-serie “1983” på Netflix.

Adam: [Anchor.fm ](Anchor.fm podcast-platformen, især til hvis man selv vil lave noget)podcast-platform til hvis man vil lave noget hurtigt og nemt.

PRAKTISK

SAMDATA HK Podcasten sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer. Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen er de faste værter på podcasten, der udkommer hvert 14. dag.

Tak fordi du lytter med – får du lyst til at komme med ris og ros, kan du sende en e-mail til jeppe.engell@hk.dk og hvis du har tekniske spørgsmål eller kommentarer kan de sendes til anders@podlab.dk