Preview Mode Links will not work in preview mode

DataSnak


DataSnak sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer.

Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev er de faste værter på podcasten, der udkommer hver anden uge.

 

Dec 31, 2018

Det er blevet nytår, og så skal man jo ofte se tilbage på året der gik.

I SAMDATA-podcasten gør vi det på den måde, at hver af værterne udvælger én historie, som de synes har været særligt spændende i 2018.

Jeppe fortæller om elektroniske valg - og hvorfor de nok aldrig bliver til noget.

Adam spørger hvordan det går med GDPR, her 7–8 måneder efter reglerne trådte i kraft?

Og Anders har set på en stor Bloomberg-historie, der hævdede at datacentre hos bla. Amazon og Apple er inficeret af spions-chips fra kinesiske producenter.

Til sidst er der som sædvanlig tips - til en podcast-app, to streaming-serier og en podcast.

God fornøjelse 😃

Links

Jeppe: Masser af godt stof om elektroniske valg på forskningsprojektet Demtech

Adam: GDPR

Anders: Bloomberg: The Big Hack - om kinesisk spionage via mikrochips

Tips

Anders: Letterboxd er et socialt netværk (og/eller en privat logbog) om film, hvor man kan lave sine egne små ratings og anmeldelser.

Jeppe: Podcasten In the Dark

Adam: Assassin’s Creed Odyssey-spillet

PRAKTISK

SAMDATA HK Podcasten sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer. Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen er de faste værter på podcasten, der udkommer hvert 14. dag.

Tak fordi du lytter med – får du lyst til at komme med ris og ros, kan du sende en e-mail til jeppe.engell@hk.dk og hvis du har tekniske spørgsmål eller kommentarer kan de sendes til anders@podlab.dk