Preview Mode Links will not work in preview mode

DataSnak


DataSnak Podcasten sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer.

Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen er de faste værter på podcasten, der udkommer hvert uge.

 

Jun 4, 2018

Der bliver talt enormt meget om hvor vigtigt det er med ambitiøse iværksættere og startups med drømme om verdensdominans også her i Danmark.

Men det er ikke så tit man taler om nogle af de mindre glamourøse omstændigheder ved at stifte et nyt firma. Og her tænker vi ikke engang på sådan noget som at have styr på budgetter og finansiering, men på hverdag, omgang med kolleger og hvordan man skal håndtere virksomhedens arbejdsmiljø.

I denne episode har Jeppe, Adam og Anders besøgt hver deres startup for at høre, hvordan man tackler kollegialt samarbejde, fredagsbar og alle de andre fænomener som udgår den ofte ret uhåndgribelige firmakultur.

Til slut er der som altid tre anbefalinger - to bøger og en enkelt podcast i denne omgang.

Links

DriversNote - “den intelligente kørebog”

Peakon - danskstiftet software til medarbejderundersøgelser

Monosoft - softwareudvikling i Grenaa

Jessica Lawrences artikler om firmakultur i startups

Tips

  1. Anders: Tim O’Reillys bog “WTF”
  2. Jeppe: NY Times podcast - the Caliphate
  3. Adam: Naomi Kleins bog “No is not enough”

PRAKTISK

SAMDATA HK Podcasten sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer.
Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.
Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen er de faste værter på podcasten, der udkommer hvert 14. dag.
Tak fordi du lytter med – får du lyst til at komme med ris og ros, kan du sende en e-mail til jeppe.engell@hk.dk og hvis du har tekniske spørgsmål eller kommentarer kan de sendes til anders@podlab.dkk