Preview Mode Links will not work in preview mode

DataSnak


DataSnak sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer.

Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev er de faste værter på podcasten, der udkommer hver anden uge.

 

Aug 13, 2018

I denne nummer 2 af 3 sommerspecials har vi fundet tips til apps, podcasts, tjenester og dimser, der kan hjælpe og underholde.

De spænder fra tjenester der kan beskytte dig når du går på fremmede wifi, over en podcast om amerikansk politik, til en lille trommemaskine man kan have i lommen.

Tips

Anders

Blot.im - blogging i din Dropbox-mappe (sådan her ser min blog ud)

Pocket Operator - minimusikmaskine som er ret sjov at dimse rundt med…

Jeppe Washington Post lavet en podcast miniserie som forklarer hvorfor Demokrater og Republikanere ikke kan samarbejde, og hvad det betyder for det kommende midtvejsvalg.

Den franske udvikler Xooloo har lavet Digital Coach og Xooloo Parents - et par apps (, der kan hjælpe børn og deres forældre med at holde øje med mobilapp-brugen, og samtidig guider forældrene til hvordan man kan tale med deres børn om de digitale vaner.

Derudover virker han som en sympatisk fyr, med sunde tanker om samfundet.

Adam Sommertid er læsetid. Kig i skufferne og se om du ikke har en gammel iPad eller anden tablet du kan genbruge til en læsedims! (Bonus: digitale magasiner, helt gratis, via appen RBDigital)

Det er vigtigt at beskytte sig mod overvågning og it-kriminalitet, især når man er ude i verden og bruger fremmede wifi-netværk. Derfor er det smart at anvende et Virtual Private Network. Adam er blevet glad for NordVPN, der er hurtigt, billigt og nemt at bruge.

PRAKTISK

SAMDATA HK Podcasten sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer. Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag. Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen er de faste værter på podcasten, der udkommer hvert 14. dag. Tak fordi du lytter med – får du lyst til at komme med ris og ros, kan du sende en e-mail til jeppe.engell@hk.dk og hvis du har tekniske spørgsmål eller kommentarer kan de sendes til anders@podlab.dk