Preview Mode Links will not work in preview mode

DataSnak


DataSnak sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer.

Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev er de faste værter på podcasten, der udkommer hver anden uge.

 

Aug 27, 2018

I denne nummer 3 af 3 sommerspecials har vi hver givet hinanden en udfordring.

  • Adam har udfordret Jeppe til at forsøge at undgå at hans færden bliver tracket
  • Jeppe har udfordret Anders til at skrive en kronik om vores fælles fremtid i år 2020
  • Anders har udfordret Adam til at leve 24 timer uden at bruge sin mobil

Det lykkedes at komme igennem, og i podcasten deler vi selvfølgelig vores oplevelser og erfaringer med hinanden - og med jer!

Links

Guardian-artikel om en tidligere detektiv, der hjælper folk med at “forsvinde”

Signal - besked-app til hemmelig kommunikation

Bliver det bedre i 2020? Anders' "kronik" om fremtidsplaner

PRAKTISK

SAMDATA HK Podcasten sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer. Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag. Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen er de faste værter på podcasten, der udkommer hvert 14. dag. Tak fordi du lytter med – får du lyst til at komme med ris og ros, kan du sende en e-mail til jeppe.engell@hk.dk og hvis du har tekniske spørgsmål eller kommentarer kan de sendes til anders@podlab.dk