Preview Mode Links will not work in preview mode

DataSnak


DataSnak sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer.

Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev er de faste værter på podcasten, der udkommer hver anden uge.

 

Sep 10, 2018

Vi har været på TechFestival i København - 5 dage med møder, konferencer, udstillinger, happenings og meget mere, om teknologi og hvordan den påvirker vores samfund, kultur og hverdag.

COOP Danmark arrangerede på festivalen et meet-up om fremtidens supermarked og indkøb, og i den anledning har vi besøg i studiet af Johan Riis Johansen, der er Head of Digital Services Development i COOP.

Han og hans kolleger har blandt andet især arbejdet med udviklingen af COOP-appen, der fx kan give personlige tilbud med udgangspunkt i kundens indkøbsvaner, og de tænker en del over de fremtidige muligheder i at udnytte de data til intelligente indkøbslister og meget mere.

Det er dog ikke noget man bare lige gør. Der er mange overvejelser om privatliv, om integrationen med distribution og indretningen af butikkerne, og om hvor meget en digital indkøbs-assistent må blande sig i folks hverdag.

Links

TechFestival - 5 dage med konferencer, møder, happenings og meget mere i Kødbyen i København.

Techfestival Meetup om “AI-Powered Supermarket - Minds and Stomachs”

Johan Riis Johansen, Head of Digital Services Development i COOP

COOPs app

Amazon Go - supermarked uden kasseapparater

Tips

Adam: YouTube Music Premium (og variationer) - masser af musik

Anders: Airtable - regneark møder databaser og sød musik opstår

Johan: Freakonomics podcast - om økonomi, opførsel og meget, meget, mere…

PRAKTISK

SAMDATA HK Podcasten sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer. Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen er de faste værter på podcasten, der udkommer hvert 14. dag.

Tak fordi du lytter med – får du lyst til at komme med ris og ros, kan du sende en e-mail til jeppe.engell@hk.dk og hvis du har tekniske spørgsmål eller kommentarer kan de sendes til anders@podlab.dk