Preview Mode Links will not work in preview mode

DataSnak

DataSnak sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer.

Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev er de faste værter på podcasten, der udkommer hver anden uge.

 

Jan 29, 2018

Anja Hoffmann er, efter eget udsagn “lavpraktisk konsulent i en højteknologisk verden. Labchef i SentioLab.com og mentor for højteknologiske virksomheder i Scion DTU.”

Det er lidt af en mundfuld, men de mange opgaver og kompetencer gør samtidig Anja til en fantastisk person at tale med om nogle af de mere...


Jan 15, 2018

Robotterne kommer! Det har vi efterhånden hørt mange gange. Og det er også ved at være en gammel historie, at robotter (og avancerede algoritmer) kommer til at udfordre ikke bare traditionelle håndværk eller fabriksarbejde, men også mere eller mindre rutineprægede funktioner i vidensamfundet.

Men introduktionen...


Jan 1, 2018

I denne nytårs-special ser vi tilbage på året der gik.

Vi har jo for vane at afslutte hver episode med tips til bøger, film, apps eller hverdags-tricks, og i denne omgang skruer vi op for tipperiet.

Vi har hver især valgt vores yndlings-serie, yndlings-app og yndlings-bog fra 2017 - og vanen tro bliver der også...