Preview Mode Links will not work in preview mode

DataSnak

DataSnak sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer.

Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er Adam Bindslev

Nov 30, 2020

For et par episoder siden lancerede vi et lille PR-projekt, hvor vi lovede DataSnak-kopper til de bedste opslag på Twitter, LinkedIn og Facebook, hvor man fortalte om DataSnak til sine følgere.

Det var mest en hurtig indskydelse, men betød jo så, at vi blev nødt til hurtigt at designe og få produceret nogle kopper...


Nov 23, 2020

Vi omgiver os med masser af digitale dimser, og i takt med at både tablets, smartphones og andre gadgets kan mere og mere, så kan vores arbejdsprocesser også flytte frem og tilbage på de forskellige platforme.

Men hvilke arbejdsopgaver passer til hvilke dimser? Hvad fungerer fx godt på en pc, men dårligt på en...


Nov 16, 2020

Vi kommer rundt om nogle af nettets store udfordringer i både nær og fjern i denne episode af DataSnak, hvor Jeppe, Adam og Anders hver har valgt en aktuel artikel til snak og debat i studiet.

Adam fortæller at Google fra næste sommer ikke vil tilbyde ubegrænset lagring af fotos. Og jo, det koster jo også penge...


Nov 9, 2020

Det sidste halve års tid har mildest talt været en omvæltning af vante rutiner, både når det handler om socialt samvær, vores arbejde og ikke mindst børns og unges skolegang.

I denne episode af DataSnak har vi (fjern-)besøg af Mikkel Aslak, der både er folkeskolelærer og ekspert i digital læring.

Han ser...


Nov 2, 2020

Denne episode af DataSnak handler om noget der desværre igen er aktuelt, nemlig sexchikane.

Meetoo bølge to ruller henover Danmark og det betyder at krænkelser på arbejdspladserne er kommet i fokus. En masse modige kvinder har stået frem, senest en masse ansatte og valgte i fagbevægelsen.

Dagens gæst er Maria...