Preview Mode Links will not work in preview mode

DataSnak

DataSnak sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer.

Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev er de faste værter på podcasten, der udkommer hver anden uge.

 

May 30, 2022

KL kom i sidste uge med deres bud på en digitaliseringspolitik - og i DataSnak 148 diskuterer Jeppe og Adam kommunernes bud på at digitalisere velfærden. Det kommer til at handle om spareøvelser og konkrete digitale løsninger.

Links:


May 16, 2022

I DataSnak 147 handler det VIRKELIG om hvordan IT forandret livet for IT-professionelle og alle andre der bliver påvirket af digitaliseringen når vi tager et dybt dyk ned i regeringens spritnye Digitaliseringsstrategi - og ser på de mange reaktioner på strategien. Og så indfører vi begrebet "At lave en...


May 2, 2022

I DataSnak 146 handler det om sociale medier i almindelighed - og Twitter i særdeleshed. Jeppe og Adam har ryddet fladen og dykker ned i Elon Musks køb af Twitter. Det handler om ytringsfrihed, vildt mange penge, vores egen brug af sociale medier og hvorvidt Adam egentlig stadig har en Myspace-profil.

Links