Preview Mode Links will not work in preview mode

DataSnak

DataSnak Podcasten sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer.

Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen er de faste værter på podcasten, der udkommer hvert uge.

 

Jan 25, 2021

Vi ser nærmere på anbefalingerne fra It-kvinderådets nye rapport om diversitet i it-branchen, "Knæk Koden til Diversitet i it-branchen".

Rapporten er skrevet i et håb om at kunne give konkrete, handlingsanvisende gode råd til både it-uddannelser og it-arbejdspladser, så vi får større lighed og balance...


Jan 11, 2021

Den 4. januar præsenterede en række Google-ansatte en ny fagforening, Alphabet Workers Union, der i princippet skal dække de over 250.000 personer, som er ansat i Googles moderselskab, Alphabet.

Foreløbig er der dog kun nogle få hundrede medlemmer, men ikke desto mindre er AWU superinteressant, fordi det er en af...