Preview Mode Links will not work in preview mode

DataSnak

SAMDATA HK Podcasten sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer.

Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen er de faste værter på podcasten, der udkommer hvert 14. dag.

 

Aug 3, 2020

Dette er den anden i rækken af særlige sommer-episoder her i DataSnak - for selvom man holder ferie, så skal man ikke snydes for sin snak om data...

I den første sommerepisode havde vi valgt at datasnakke om et par aktuelle historier om dataetik, søgemaskiner og kryptering - og den kan man jo gå tilbage og lytte,...


Jul 20, 2020

Det er blevet tid til episode 93, den første af to sommer-episoder her i DataSnak - for selvom i hvert fald nogle af værterne, og sikkert også mange af jer lyttere, holder ferie, så skal man ikke snydes for sin snak om data…

I denne første sommerepisode har vi hver især fundet en artikel eller historie frem, som...


Jul 6, 2020

Selvom podcast-lytningen tog et lille dyk da Coronakrisen ramte - fordi folk ikke længere pendlede så meget, og derfor havde mindre behov for adspredelse i ørerne - så er podcasting stadig i en heftig udvikling.

I denne sidste “rigtige” episode inden ferie-sendingerne tillader vi os at pille lidt i egen navle og...


Jun 29, 2020

Hvad kan vi lære af vores hjemmearbejde og vores brug af nye og gamle digitale tjenester gennem Coronakrisen?

Det har vi spurgt Janus Sandsgaard om. Han er digitaliseringspolitisk fagchef i Dansk Erhverv og fortæller både om sine egne erfaringer med kælderkontor og videomøder, og om hvordan Dansk Erhvervs medlemmer...


Jun 22, 2020

Vi gør status over firmaet Holos pilotprojekter med selvkørende busser herhjemme og i Norden - og spørger, hvorfor vi ikke allesammen kører omkring i autonome køretøjer (endnu)?

Vi har talt med Christian Bering Pedersen fra Holo, der fortæller om både busser og droner, om dataindsamling og om bureaukrati.

Der...