Preview Mode Links will not work in preview mode

DataSnak

DataSnak sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer.

Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er Adam Bindslev

Dec 21, 2020

Det kan næppe komme som en overraskelse for mange, at det er pinedød nødvendigt at vi allesammen lægger os i selen for at vende verdens uheldige deroute.

FN har jo opsat 17 verdensmål, som omfatter både fattigdom, vandmangel, energiforbrug og meget mere - og der er nok at gå igang med.

Men hvordan gør man - og...


Dec 14, 2020

Tidligere i år blev det afsløret, at Zoos database med information om deres årskortholdere var ekstremt dårligt beskyttet mod nysgerrige udefra. Det krævede ikke meget hittepåsomhed at lave et lille stykke software, der kunne gætte sig frem til årskortnumrene og brugeres firecifrede passwords.

Det har siden...


Dec 7, 2020

Det er sjovt at lære, og rart at føle at man bliver bare lidt klogere en gang imellem. Og i vore dage er der jo en overflod af muligheder for at tage kurser og undervisning på nettet, fra hjemmestrikkede YouTube-videoer til certificerede uddannelser fra verdens største universiteter.

Mange af kurserne er oven i...


Nov 30, 2020

For et par episoder siden lancerede vi et lille PR-projekt, hvor vi lovede DataSnak-kopper til de bedste opslag på Twitter, LinkedIn og Facebook, hvor man fortalte om DataSnak til sine følgere.

Det var mest en hurtig indskydelse, men betød jo så, at vi blev nødt til hurtigt at designe og få produceret nogle kopper...


Nov 23, 2020

Vi omgiver os med masser af digitale dimser, og i takt med at både tablets, smartphones og andre gadgets kan mere og mere, så kan vores arbejdsprocesser også flytte frem og tilbage på de forskellige platforme.

Men hvilke arbejdsopgaver passer til hvilke dimser? Hvad fungerer fx godt på en pc, men dårligt på en...