Preview Mode Links will not work in preview mode

DataSnak

DataSnak sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer.

Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev er de faste værter på podcasten, der udkommer hver anden uge.

 

May 31, 2021

I denne episode skal vi tage fat på et emne, der både er højaktuelt og på samme tid graver tilbage i historien. Vi får besøg af professor Pernille Bjørn fra Datalogisk Institut på Københavns Universitet, der blandt andet har forsket i kvinders rolle i datalogi og i teknologi-branchen, fra Anden Verdenskrig til...


May 17, 2021

Vi tager endnu en omgang artikler og historier fra det store internet til fælles DataSnak i studiet.

Først skal vi dog lige opdateres på hvad der er sket siden sidst. Jeppe er med i tusind udvalg og skriver dataopgaver, Adam køber og sælger kamerer, og Anders har investeret i en ny videolampe.

Men ellers skal det...


May 3, 2021

Coronapokalypsen har ramt mange steder, på mange forskellige måder.

En af de kringlede konsekvenser af krisen er, at der er kommet pres på chipproducenterne, og derfor er der efterhånden en del elektronikproducenter som ikke længere kan levere varen.

Det er dog især bilproducenter som Ford, Volkswagen og...