Preview Mode Links will not work in preview mode

DataSnak

DataSnak sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer.

Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev er de faste værter på podcasten, der udkommer hver anden uge.

 

Mar 30, 2020

VI er nået til episode to i vores nye Corona-rytme med en podcast om ugen i stedet for hver anden uge - og denne gang skal det handle om samarbejdsværktøjer og fjernarbejde.

Vi sidder jo på hver vores mere eller mindre velindrettede kontor, ligesom millioner af mennesker over hele kloden, der er blevet tvunget til...


Mar 23, 2020

DataSnak har - som de fleste andre - taget situationen op til overvejelser som konsekvens af Coronavirussens hærgen.

Vi har rokeret om i de planlagte episoder og lavet en særudgave, hvor vi fra hver vores hjemmestudie taler om hvordan vi klarer hverdagen, og hvad der ellers sker af data-relaterede ting i...


Mar 9, 2020

I denne udgave af DataSnak taler vi om tre aktuelle historier eller artikler fra teknologiens verden.

Anders har snydt og fundet en ti-i-én-artikel fra magasinet Technology Review. De laver nemlig hvert år en liste over 10 teknologier, som de vurderer står overfor et stort gennembrud.

I år handler det blandt andet...