Preview Mode Links will not work in preview mode

DataSnak

DataSnak sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer.

Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev er de faste værter på podcasten, der udkommer hver anden uge.

 

Oct 31, 2022

Valget står lige for døren - og derfor har vi i DataSnak fået fat på Niels Erik Kaaber Rasmussen der er ekspert i politiske data til en snak der fører os rundt omkring stemmedata, meningsmålinger, kandidattests, medier, misforståelser, cherrypicking og meget meget mere.

Links

Valgtest 2022: Hvilket parti er du i...


Oct 17, 2022

I episode 158 af DataSnak har Jeppe og Adam udvalgt aktuelle histoier til diskussion og forundring. Det handler om fremgang i IT-branchen, kunstig intelligens fra Microsoft, nye muligheder for akademikere og hvordan vi, måske, snart kan komme af med passwords.

Links

Jeppes 1:

Nye rekorder i it-branchen

Adam 1:


Oct 3, 2022

I episode 157 af DataSnak har Jeppe og Adam besøg af Magnus Hornø Gottlieb fra Ørsted til en snak om energi. Lækager i Østersøen, vindmøller til lands og vands, forsyningssikkerhed, energimix, smarte målere og atomkraft. Vi kommer vidt omkring.

Links

Følg Magnus på Twitter - @MHGottlieb 

Tiprunde

  • Jeppe: