Preview Mode Links will not work in preview mode

DataSnak

DataSnak sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer.

Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev er de faste værter på podcasten, der udkommer hver anden uge.

 

Oct 26, 2020

DataSnak handler igen om at programmere - og denne gang om sproget C# .

Vi skal snakke lidt om programmeringens historie, hvorfor det hedder C# (udtales C sharp), om det er svært at lære at programmere og hvorvidt vi egentlig bare mangler tålmodighed til at lære et håndværk.

Til at svare på alle de spørgsmål...


Oct 19, 2020

I den nyeste udgave af iOS er der nu blevet langt flere muligheder for at bruge ‘widgets’ på telefonens hjemmeskærm. Widgets er jo en slags datavinduer ind i dine apps, der kan vise dine kalenderaftaler, vejrudsigten eller andre ting uden du behøver åbne selve appen.

Det bruger vi som anledning til at invitere...


Oct 12, 2020

Det er igen en superspændende tid at være gamer.

Der er masser af store spiltitler på vej, og så er det påny blevet tid til at se Microsoft og SONY slås om overmagten, når det gælder de klassiske spillekonsoller Xbox og PlayStation.

Begge firmaer har nye versioner af boksene på vej inden jul, og som altid er...


Oct 5, 2020

Denne gang byder vi et særligt velkommen til EPISODE 100! 😃

Ganske vist hed podcasten jo de første år SAMDATA HK Podcast, men selvom vi har taget en navneændring og nu kalder os DataSnak, så synes vi godt vi kan fejre vores jubilæum.

Og det gør vi simpelthen ved skamløst at pille i egen navle i en hel...