Preview Mode Links will not work in preview mode

DataSnak

DataSnak Podcasten sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer.

Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen er de faste værter på podcasten, der udkommer hvert uge.

 

Dec 21, 2020

Det kan næppe komme som en overraskelse for mange, at det er pinedød nødvendigt at vi allesammen lægger os i selen for at vende verdens uheldige deroute.

FN har jo opsat 17 verdensmål, som omfatter både fattigdom, vandmangel, energiforbrug og meget mere - og der er nok at gå igang med.

Men hvordan gør man - og...


Dec 14, 2020

Tidligere i år blev det afsløret, at Zoos database med information om deres årskortholdere var ekstremt dårligt beskyttet mod nysgerrige udefra. Det krævede ikke meget hittepåsomhed at lave et lille stykke software, der kunne gætte sig frem til årskortnumrene og brugeres firecifrede passwords.

Det har siden...


Dec 7, 2020

Det er sjovt at lære, og rart at føle at man bliver bare lidt klogere en gang imellem. Og i vore dage er der jo en overflod af muligheder for at tage kurser og undervisning på nettet, fra hjemmestrikkede YouTube-videoer til certificerede uddannelser fra verdens største universiteter.

Mange af kurserne er oven i...