Preview Mode Links will not work in preview mode

SAMDATA Podcast

SAMDATA HK Podcasten sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer.

Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen er de faste værter på podcasten, der udkommer hvert 14. dag.

 

Jun 18, 2018

Det er godt at eje, men det er endnu bedre at dele. Det er der i hvert fald mange, der mener - især når det handler om software, hvor open source jo har været et kæmpe fænomen i mange tiår. Faktisk ligger selve internettet på servere, som overvejende kører open source software.

Men i de senere år er der mange...


Jun 4, 2018

Der bliver talt enormt meget om hvor vigtigt det er med ambitiøse iværksættere og startups med drømme om verdensdominans også her i Danmark.

Men det er ikke så tit man taler om nogle af de mindre glamourøse omstændigheder ved at stifte et nyt firma. Og her tænker vi ikke engang på sådan noget som at have styr...


May 21, 2018

Hvilke historier og emner optager vores tre værter i denne tid?

Ja, det kan du finde ud af ved at lytte med i denne episode af SAMDATA HK Podcast.

Det handler om både Virtual Reality, gentests, GDPR, Facebook-alternativer og meget mere, når Jeppe, Adam og Anders deler nyheder med hinanden til fælles diskussion.

De...


May 6, 2018

En skuespiller, en flådeofficer og en advokat. Det er umiddelbart svært at se hvad der kan forene så forskellige funktioner, men i denne omgang SAMDATA podcast bliver de samlet - med en helt særlig rød tråd.

For indimellem bliver vi inspireret til at udfordre konceptet for SAMDATA HK Podcast en smule. Det skal jo...


Apr 23, 2018

Det er ikke altid lige nemt at finde ud af, hvad arbejdsgiverne egentlig er på jagt efter, når man som ledig (eller bare nysgerrig) læser jobannoncer. Og det er heller ikke let at afgøre, om man har de kompetencer, der er efterspurgt lige nu.

Men måske kan både HK og medlemmerne - og alle andre, i øvrigt - blive...