Preview Mode Links will not work in preview mode

SAMDATA Podcast

SAMDATA HK Podcasten sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer.

Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen er de faste værter på podcasten, der udkommer hvert 14. dag.

 

Sep 10, 2018

Vi har været på TechFestival i København - 5 dage med møder, konferencer, udstillinger, happenings og meget mere, om teknologi og hvordan den påvirker vores samfund, kultur og hverdag.

COOP Danmark arrangerede på festivalen et meet-up om fremtidens supermarked og indkøb, og i den anledning har vi besøg i studiet...


Aug 27, 2018

I denne nummer 3 af 3 sommerspecials har vi hver givet hinanden en udfordring.

  • Adam har udfordret Jeppe til at forsøge at undgå at hans færden bliver tracket
  • Jeppe har udfordret Anders til at skrive en kronik om vores fælles fremtid i år 2020
  • Anders har udfordret Adam til at leve 24 timer uden at bruge sin...


Aug 13, 2018

I denne nummer 2 af 3 sommerspecials har vi fundet tips til apps, podcasts, tjenester og dimser, der kan hjælpe og underholde.

De spænder fra tjenester der kan beskytte dig når du går på fremmede wifi, over en podcast om amerikansk politik, til en lille trommemaskine man kan have i lommen.

Tips

Anders

Blot.im -...


Jul 30, 2018

I denne første af 3 sommerspecials har vi fundet tre artikler, der har sat gang i tankerne, og som vi vender i plenum.

Det handler først om EUs meget omdiskuterede copyright lov, der enten vil beskytte kunstnere, medier og indholdsproducenter eller vil betyde censur, ulighed og manglende kreativitet, afhængig af hvem...


Jul 16, 2018

Vi lever i en hverdag, både privat og på jobbet, hvor vi ofte skal lave og ikke mindst HUSKE dusinvis af kodeord til alle mulige programmer og tjenester - og det kan være svært.

Du ved godt, at du ikke skal bruge Password123456 som kodeord, men du er måske lidt doven og genbruger nogle af dine passwords forskellige...