Preview Mode Links will not work in preview mode

SAMDATA Podcast

SAMDATA HK Podcasten sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer.

Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen er de faste værter på podcasten, der udkommer hvert 14. dag.

 

Oct 22, 2018

Det er ikke nemt at forblive anonym i vore dage. Vi afleverer mere eller mindre frivilligt data om os selv på diverse webtjenester og sociale medier, myndighederne logger (ulovligt) vores mobiltelefoners færden og hvem i kommunikerer med, og selv programmører kan afsløres gennem den måde de skriver kode på.

Jeppe,...


Oct 8, 2018

Chatbots er sådan nogle automatiske snakkeprogrammer, som vi fx kan møde på firmaernes support-sites, eller som en slags automatiserede sælgere i Facebook Messenger.

Chatbots fik en solid dosis hype for et par år siden, uden at særligt mange firmaer kom længere end pilotprojekter. Men firmaet Botsupply mener, at...


Sep 24, 2018

Kan vi tage kontrollen med internettet og al den anden teknologi tilbage? Det var et af de store spørgsmål på årets TechFestival, et september-arrangement i København med møder, workshop, konferencer og meget mere, om teknologi, samfund og hverdag.

Adam var med på et ‘summit’, en minikonference om uddannelse...


Sep 10, 2018

Vi har været på TechFestival i København - 5 dage med møder, konferencer, udstillinger, happenings og meget mere, om teknologi og hvordan den påvirker vores samfund, kultur og hverdag.

COOP Danmark arrangerede på festivalen et meet-up om fremtidens supermarked og indkøb, og i den anledning har vi besøg i studiet...


Aug 27, 2018

I denne nummer 3 af 3 sommerspecials har vi hver givet hinanden en udfordring.

  • Adam har udfordret Jeppe til at forsøge at undgå at hans færden bliver tracket
  • Jeppe har udfordret Anders til at skrive en kronik om vores fælles fremtid i år 2020
  • Anders har udfordret Adam til at leve 24 timer uden at bruge sin...