Preview Mode Links will not work in preview mode

DataSnak

DataSnak sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer.

Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er Adam Bindslev

May 25, 2020

I denne episode af DataSnak skal vi se lidt nærmere på de data og modeller, man har brugt til at forsøge at vurdere Coronavirussens spredning og udvikling.

Som vi kort vendte for et par episoder siden, så er det ikke alle der har været tilfredse med hvilke data fx SSI har delt offentlig, eller med indsigten i...


May 18, 2020

Det skal ikke handle om Corona det hele, så i denne episode har vi givet hinanden digitale udfordringer, i den efterhånden klassiske DataSnak-tradition.

Tidligere har det blandt andet handlet om ikke at bruge sin mobil et døgn eller at tracke sin søvn, men denne gang er det lidt mere hardcore.

Anders har taget en...


May 11, 2020

I denne episode skal vi først og fremmest høre om et projekt, hvor man vil analysere store datamængder for - måske - at blive bedre til at forudsige, om Covid-19-patienter vil få brug for en respirator i løbet af deres indlæggelse.

Projektet er et samarbejde mellem bla. Datalogisk Institut på Københavns...


May 4, 2020

Denne gang skal vi først og fremmest høre om et projekt, der vil studere danskernes digitale vaner i en Coronatid. Der bliver dog også plads til at tale lidt om mobiltracking og et par andre tech-opfølgninger.

Projektet vi taler om hedder “Hverdagens Digitalisering - et projekt om vores brug af digitale medier...