Preview Mode Links will not work in preview mode

DataSnak

DataSnak sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer.

Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er Adam Bindslev

Dec 27, 2021

I denne episode vinker vi farvel til 2021 med et festfyrværkeri af tips og gode råd.

Vi har jo for vane at afslutte alle episoder af DataSnak med en Tiprunde, hvor vi fortæller om apps, serie, bøger, podcasts, spil, dimser og meget mere – og vi har jo også fået masser af gode ideer fra vores gæster gennem...


Dec 13, 2021

I denne episode vender vi tilbage til et af de formater, som vi har haft mest spas med de sidste 4 års tid – nemlig den tilbagevendende DataSnak Challenge, hvor vi giver hinanden små, data-relaterede udfordringer, som vi så kan fortælle om, og/eller vise frem, her i podcasten.

Normalt gør vi det jo på den...


Nov 29, 2021

Anders annoncerer sin tunge beslutning om ved nytår at sætte punktum for fire-et-halvt år med SAMDATA HK Podcast og DataSnak.

Det har været sjovt, oplysende og møghyggeligt at lave DataSnak, men indimellem skal der ske noget nyt.

Anders får dog lov til at være med i de to sidste episoder i år 😄

Det betyder...


Nov 15, 2021

I denne episode skal vi se nærmere på hvordan menneske og maskine kan arbejde sammen i en tid med stadig mere avancerede algoritmer.

Vi har talt med Astrid Galsgaard, der er psykolog på Bispebjerg Hospital og Frederiksberg Hospital, og som er igang med at undersøge hvordan fx fagpersoner som radiologer oplever det,...


Nov 1, 2021

I denne episode ser vi nærmere på 'smart glasses' 👓

Det handler basalt set om at man laver briller der fungerer som en slags minicomputer med et helt basalt interface – ligesom smarte ure, men altså bare i brilleform.

De er aldrig (endnu) blevet særlig udbredt, men man kan altså få dem derude – fx har...