Preview Mode Links will not work in preview mode

DataSnak


DataSnak Podcasten sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer.

Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen er de faste værter på podcasten, der udkommer hvert uge.

 

Apr 8, 2019

De private overenskomster skal genforhandles i 2020, men allerede nu er man igang med at forberede sig - selvfølgelig også når det handler om de it-professionelles fremtid.

DataSnak har besøg bag mikrofonerne af Kim Jung Olsen, der er faglig chef i HK. Han fortæller generelt om hvordan OK-forhandlinger forløber, og specifikt om hvordan man allerede nu fx er igang med at samle input og inspiration fra medlemmer i hele landet - naturligvis også i it-virksomheder. Her er spørgsmål bla. om arbejdstid og trivsel i fokus.

Lyt med og bliv meget klogere på de overenskomster, der spiller en kæmpe rolle i manges arbejdsliv.

Til sidst har vi som sædvanlig tiprunde, og det handler denne gang om bøger, produktivitet og Netflix-serier.

Links

Kim Jung Olsen, faglig chef hos HK

HKs overenskomst-site

It-overenskomsten Dansk Erhverv/HK kan downloades her

Tips

  1. Jeppe: “Invisible Women” af Caroline Criado Perez - se også fin artikel hos Guardian om bogen
  2. Adam: Netflix-serien Gotham, 4 sæsoner á 22 afsnit(!)
  3. Anders: Time blocking som idé - brug kalenderen mere aktivt i din planlægning. Se god intro-artikel hos Hubstaff. Der er flere fsk. apps der kan bruges - se bla. Firstseed, Calendar 366, Fantastical
  4. Kim: ‘Til I Die - Netflix-dokumentarserie om arbejderfodboldklubben Sunderland

PRAKTISK

DataSnak sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer. Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen er de faste værter på podcasten, der udkommer hvert 14. dag.

Tak fordi du lytter med – får du lyst til at komme med ris og ros, kan du sende en e-mail til jeppe.engell@hk.dk og hvis du har tekniske spørgsmål eller kommentarer kan de sendes til anders@podlab.dk