Preview Mode Links will not work in preview mode

DataSnak


DataSnak Podcasten sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer.

Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen er de faste værter på podcasten, der udkommer hvert uge.

 

Aug 9, 2021

SommerSnak 3 tager form som en tiprunde-bonanza, hvor vi deler inspiration og gode ideer til sommeren og efteråret. Det handler både om klassiske krigsfilm, podcast om mænds problemer, cyberpunkede computerspil, sorte huller og meget mere.

Vi tager tre runder med et tip hver – plus lidt bonus – så der er masser af ideer at hente.

LINKS

RUNDE 1

Worlds Greatest Con – podcast om et "svindelnummer" under Anden Verdenskrig

Vild med dance – DR-dokumentarserie om 90'ernes dancemusik i Danmark

"Black Holes. The Edge of All We Know" på Netflix

BONUS: YouTube-video om cellisten Zoë Keating (der har lavet musikken til dokumentaren om de sorte huller)

RUNDE 2

Cyberpunk 2077 er nu endelig ved at være værd at spille

Mænd der knækker – podcast om mænds problemer

"Living in Data" af Jer Thorp – om brug og misbrug af data

RUNDE 3

Angiv mål i Google Kalender

BONUS: Reclaim.ai automatiske kalenderrokader

Black Hawk Down – klassisk krigsfilm med politisk kritik

"The Imagineering Story" på Disney+

BONUS: Inside Pixar

PRAKTISK

DataSnak har fokus på it-faglige og it-politiske emner, og nørder igennem med alt fra automatisering over sikkerhed til uddannelse i den digitale verden.

Podcasten behandler også SAMDATA\HKs relevante aktiviteter såsom kurser, faglige initiativer, kommunikation og værktøjer og tilbud, som man kan få, når man er it-medlem i HK.

Formål er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra it-professionelles hverdag.

Tovholderen på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell. De øvrige to værter er Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen. DataSnak udkommer hveranden mandag.

Tak fordi du lytter med! Får du lyst til at komme med ris og ros, kan du sende en e-mail til jeppe.engell@hk.dk - og hvis du har tekniske spørgsmål eller kommentarer kan de sendes til anders@podlab.dk