Preview Mode Links will not work in preview mode

DataSnak


DataSnak sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer.

Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev er de faste værter på podcasten, der udkommer hver anden uge.

 

Jul 15, 2019

I denne første af årets 3 sommer-shows har Jeppe, Adam og Anders valgt hver deres aktuelle historie, som de diskuterer i studiet.

Adam har valgt historien om kryptovalutaen Libra, der blandt andet har Facebook som medstifter. Ideen er at lave en billig, digital valuta, der både kan bruges til online-shopping og pengeoverførsler.

Anders har fundet en artikel, der diskuterer begrebet deleøkonomi - og spørger om dagens tjenester, som AirBnB, Uber og så videre, overhovedet kan kaldes deling?

Jeppe har set på de uhyggelige arbejdsforhold, som blandt andre Facebooks indholdsmoderatorer må slave under.

Links

Facebook announces Libra cryptocurrency: All you need to know

The Sharing Economy Was Always a Scam

BODIES IN SEATS - content moderation hos Facebook

PRAKTISK

DataSnak sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer. Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen er de faste værter på podcasten, der udkommer hvert 14. dag.

Tak fordi du lytter med – får du lyst til at komme med ris og ros, kan du sende en e-mail til Jeppe og hvis du har tekniske spørgsmål eller kommentarer kan de sendes til Anders

I denne første af årets 3 sommer-shows har Jeppe, Adam og Anders valgt hver deres aktuelle historie, som de diskuterer i studiet. Det handler om kryptovalutaen Libra, om deleøkonomi og om Facebooks indholds-moderatorer.