Preview Mode Links will not work in preview mode

DataSnak


DataSnak Podcasten sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer.

Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen er de faste værter på podcasten, der udkommer hvert uge.

 

Sep 28, 2020

Vi får ikke længere udelukkende vores nyheder fra de store nyhedsmedier og mediehuse. Nichemedier blomstrer op allevegne, med dyb viden om alt fra polsk politik til dansk teater. Og mange udkommer især som nyhedsbreve direkte til email-indbakken.

Vi ser på trenden og på et par udvalgte nichemedier.

Vi har talt med Jan Birkemose fra Medietrends.dk (der selv er et nichemedie), med Jens Mørch fra Polennu.dk, og med Birgitte Rahbek og Lars Rix, der står bag Kulturmonitor, som nu er en del af MonitorMedier i JP/Politikens Hus.

Der bliver dog også plads til en fyldig velkomst-snak, opfølgning på Smittestop-appen og det nye Apple Watch - og så er der selvfølgelig tiprunde til sidst.

God fornøjelse!

PS. Vi fejrer DataSnak 100-episoders jubilæum næste uge, og inviterer blandt andet lytterne til at sende spørgsmål ind, som de gerne vil høre Jeppe, Adam og Anders svare på.

Skriv en mail til Jeppe eller til os på Twitter med hashtagget DataSnak (@jeppeengell - @adambindslev - @4nd3rs)

Smittestop-problemer i England

Casey Newton, techjournalist tidligere på The Verge, har startet sit eget nyhedsbrev

Jan Birkemose fortæller om Medietrends

Polen Nu der drives af Jens Mørch

Kulturmonitor - stiftet af Birgitte Rahbek og Lars Rix, nu en del af JP/Politikens Hus

Tips

  1. Adam: Nørdepodcasten Current Geek Chronicles
  1. Anders: Rumdramaserien Away på Netflix
  1. Jeppe: Spionpodcasten The Service fra New Zealand

PRAKTISK

DataSnak har fokus på it-faglige og it-politiske emner, og nørder igennem med alt fra automatisering over sikkerhed til uddannelse i den digitale verden.

Podcasten behandler også SAMDATA\HKs relevante aktiviteter såsom kurser, faglige initiativer, kommunikation og værktøjer og tilbud, som man kan få, når man er it-medlem i HK.

Formål er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra it-professionelles hverdag.

Tovholderen på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell. De øvrige to værter er Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen. DataSnak udkommer hver mandag.

Tak fordi du lytter med! Får du lyst til at komme med ris og ros, kan du sende en e-mail til jeppe.engell@hk.dk - og hvis du har tekniske spørgsmål eller kommentarer kan de sendes til anders@podlab.dk