Preview Mode Links will not work in preview mode

DataSnak


DataSnak Podcasten sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer.

Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen er de faste værter på podcasten, der udkommer hvert uge.

 

Oct 8, 2018

Chatbots er sådan nogle automatiske snakkeprogrammer, som vi fx kan møde på firmaernes support-sites, eller som en slags automatiserede sælgere i Facebook Messenger.

Chatbots fik en solid dosis hype for et par år siden, uden at særligt mange firmaer kom længere end pilotprojekter. Men firmaet Botsupply mener, at tiden er moden til at give den gas, med mere avancerede programmer, som de kalder ‘conversational Artificial Intelligence’.

Henrik Søndergaard Andersen og Simon Svankjær Morel fra Botsupply er gæster i studiet og fortæller mere om hvad en chatbot egentlig er, hvordan de virker, og hvorfor man - måske - skal overveje at bruge dem i sin virksomhed eller organisation.

Til sidst i episoden er der tips om både bøger, serier og smarte ure.

Links

Botsupply

ELIZA - et tidligt “psykolog-program”

Jobpatruljens chatbot på Facebook

Tay - uheldig chatbot fra Microsoft, der blev neonazist da den blev sluppet løs på Twitter

Woebot - moderne terapi-chatbot i app-form

Atlantic-artikel: hvorfor har så mange digital assistenter kvindelige identiteter?

Internetdagen - årlig konference, i år bla. om chatbots

Tips

Jeppe: Happy Valley - britisk hverdags-politiserie på Netflix

Adam: WearOS til Android-ure

Simon: Yuval Noah Hararis to første bøger, Homo Sapiens og Homo Deus

Henrik: Replika-botten og den ‘intelligente dagbogs-bot’ Reflectly

Anders: CITY af Clifford Simak,helt fantastisk science fiction fra 1952

PRAKTISK

SAMDATA HK Podcasten sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer. Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen er de faste værter på podcasten, der udkommer hvert 14. dag.

Tak fordi du lytter med – får du lyst til at komme med ris og ros, kan du sende en e-mail til jeppe.engell@hk.dk og hvis du har tekniske spørgsmål eller kommentarer kan de sendes til anders@podlab.dk