Preview Mode Links will not work in preview mode

DataSnak


DataSnak sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer.

Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er Adam Bindslev

Dec 3, 2018

Der er vel næppe noget mere hypet end AI - Artificial Intelligence - i disse år. Thomas Terney har skrevet en bog, der forsøger at forklare begreberne, og sætte teknologien ind i både en global og en hverdagslig sammenhæng, især med gode råd til virksomheder og organisationer.

Bogen hedder “Kampen om fremtiden - forstå hvordan kunstig intelligens påvirker mennesker, magt og markeder”, udkom på Gyldendal Business i oktober i år.

I denne episode fortæller han om baggrunden for bogen, om hvad kunstig intelligens egentlig er, og hvilke spørgsmål man bør stille sig inden man eventuelt vil gå igang med at anvende de avancerede algoritmer.

Til sidst er der som sædvanlig tips - til en bog, en shoppe-app, en podcast-app og en podcast.

God fornøjelse 😃

Links

Thomas Terney

Thomas’ bog “Kampen om fremtiden”

Hør også episode 22 om AI og Ledelse

Tips

Anders: John Carreyrou’s Bad Blood om fup-firmaet Theranos

Jeppe: Pocket Casts podcast-appen

Adam: Bip og Betal, shoppe-app der kan bruges i alle Fakta-butikker (og snart alle COOP-butikker) - læs mere i Berlingske

Thomas’ gæste-tip: Podcasten TED Radio Hour fra NPR

PRAKTISK

SAMDATA HK Podcasten sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer. Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen er de faste værter på podcasten, der udkommer hvert 14. dag.

Tak fordi du lytter med – får du lyst til at komme med ris og ros, kan du sende en e-mail til jeppe.engell@hk.dk og hvis du har tekniske spørgsmål eller kommentarer kan de sendes til anders@podlab.dk