Preview Mode Links will not work in preview mode

DataSnak

SAMDATA HK Podcasten sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer.

Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag.

Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen er de faste værter på podcasten, der udkommer hvert 14. dag.

 

Apr 22, 2019

Esport er i de senere år både blevet mainstream-populært og samtidig hyper-professionelt. Der bliver spillet tonsvis af turneringer med millioner af dollars i præmiepenge og millioner af tilskuere fra hele verden.

Men samtidig slås esporten og dens udøvere stadig med at blive accepteret - og med den evindelige...


Apr 8, 2019

De private overenskomster skal genforhandles i 2020, men allerede nu er man igang med at forberede sig - selvfølgelig også når det handler om de it-professionelles fremtid.

DataSnak har besøg bag mikrofonerne af Kim Jung Olsen, der er faglig chef i HK. Han fortæller generelt om hvordan OK-forhandlinger forløber,...


Mar 25, 2019

Det er ikke altid at man får succes, bare fordi man har en god idé og laver et firma. Produktet skal udvikles, man skal finde brugere og kunder, det skal markedsføres, testes og så videre.

Altsammen koster det penge - penge som man sjældent har som nystartet iværksætter.

I denne episode af DataSnak ser vi på...


Mar 11, 2019

It-sikkerhed er vigtigt - både privat, i firmaer og i myndigheder og organisationer. Men er det i orden at teste sikkerheden ved at sende en konsulent på besøg under falsk navn med et skjult kamera, for at se om medarbejderne overholder de gældende regler og procedurer?

Det har været diskuteret heftigt den seneste...


Feb 25, 2019

Artificial Intelligence - AI - er nok et af de mest udbredte tech-buzzwords for tiden, men det er næppe mange der for alvor ved, hvad man kan og IKKE kan med de mere eller mindre avancerede algoritmer i praksis.

I Finland har man lanceret kurset Elements of AI, med målet om at få hundredetusinder af borgere gjort...